Rólunk

A házunk Balotaszállás és Öttömös közelében fekszik, 20 hektáros birtokon, erdő és rét találkozásánál. Egy patinás régi  tanyaépületet újítottunk fel, így szolgál vendégházként, erdei iskolaként immár 20 éve.

Sétálhattok nálunk árvalányhajas sztyeppréten, üldögélhettek romantikus lugasban, találhattok itt tanösvényt  csúszópályával és erdei játszótérrel, kemencében süthettek, és a 19 méter magas ökológiai kilátónkban gyönyörködhettek a napfelkeltében.

A ház körül…

Az ide látogatók a kertünkben régi magyar fűszernövényekkel ismerkedhetnek meg, sportolás, játék céljára ping-pongot, tollaslabdát, métát, biciklit használhattok. Nyári időszakban hörcsöglabirintus és nyuszisimogató is “üzemel” 🙂 A tanösvény mellett túraútvonalak, és helyi erdei iskolai témafüzet is kalauzol a táj megismerésében.

A szálláshely közelében elhalad az Országos Kéktúra útvonala, és zarándokházként is működünk a Mária Úton, amely UNESCO Világörökség  minősítésű zarándokút.

A közelben termál élményfürdő Mórahalom Szent Erzsébet Fürdő és Kiskunmajsa Jonathermál (25 km – 25 km)

Távolság Szegedtől 40 km/Szabadkától 27 km /Budapesttől 180 km/ Kiskunhalastól 25 km/ Mórahalomtól 25 km/Kalocsától 70km.